top of page

zo 06 okt

|

Minde, Portugal

Fuel, Focus & Flow – Retreat in Portugal

Healthy Workation for Zentrepreneurs with Winni & Gertrud

Fuel, Focus & Flow – Retreat in Portugal
Fuel, Focus & Flow – Retreat in Portugal

Tijd en locatie

06 okt 2024, 12:00 – 12 okt 2024, 12:00

Minde, Portugal

Gasten

Over het evenement

Je vind alle info hieronder - Or You'll find all the information via this link (English):

https://gowithgertrud.com/fuel-focus-flow-retreat-in-portugal/

Inschrijven kan hieronder! / Subscription below!

See you in Minde!

Gertrud & Winni

Hey jij!

 • Ben jij een gretige, zelfstandigeondernemer maar ontbreekt het je soms aan focus en drive?
 • Of ga je zo op in de dagelijkse to do’s dat er weinig tot geen tijd overblijft om een stapje terug te zetten en het bredere plaatje van je projecten te optimaliseren?
 • Wil je ook prioriteit (blijven) geven aan je gezondheid, omdat je diep van binnen weet dat een gezond functionerend lichaam en geest de sleutel zijn tot creëren & groeien?

Dan is deze retreat iets voor jou !

Geertrui & ik hebben allebei een sterke achtergrond in gezondheidswetenschappen (in feite hebben we elkaar leren kennen tijdens onze PhD-experimenten) en we zijn ook allebei enorm geïntrigeerd geraakt door alternatieve en natuurlijke benaderingen van gezond leven. Als freelance gezondheidsingenieurs weten we uit eerste hand hoe een holistische benadering van alle aspecten van gezondheid alle facetten van het leven kan verbeteren. Inclusief je bedrijf !

In deze retreatcombineren we een vakantie in weelderige Portugese natuurpracht met een  “health retreat” die zich richt op gezondheidstools die specifiek zijn om je creatieve flow te vinden en/of te verhogen.

 • Je krijgt heerlijke voedzame maaltijden die speciaal zijn ontwikkeld om scherp denken te ondersteunen
 • Je krijgt dagelijkse bewegingssessies (denk eraan - 'hoe je beweegt, is hoe je denkt')
 • Je maakt uitstapjes in de natuur (watervallen, grotten verkennen, surfstranden, bossen - ja, Portugal heeft het allemaal! )
 • Je rust uit tijdens lekkere meditatie- of yoga nidra-sessies of in je vrije tijd in het zwembad of ons privébos (!)
 • Je ontmoet en verbind je met een kleine groep enthousiaste open-minded mensen
 • En je krijgt dagelijkse focus-sessies. Qué? - 'focus sessies'? We begeleiden je door stimulerende denkprocessen om de manier hoe jij je bedrijf creëert en leidt te stroomlijnen. Het kan sommige elementen die niet zo goed stromen een nieuwe vorm geven, het kan je nieuwe ideeën geven of je eindelijk laten starten met sommige langverwachte ideeën, het kan sommige aspecten over boord gooien, zoals bepaalde ruis, die eigenlijk een verspilling van je tijd en energie zijn geweest, ... kortom, het zal dingen helder en duidelijk maken. En duidelijkheid is het beste uitgangspunt om magie te laten gebeuren, nietwaar? In de praktijk begint elke sessie met een korte intro door ons om duidelijk te maken wat de focus van de dag is en daarna ga je aan de slag met je bedrijf. Natuurlijk, als alles al nauwkeurig is opgezet, kun je die tijd ook gebruiken om IN je bedrijf te werken 😉

Klinkt best goed toch?

VOOR WIE IS DEZE RETRAITE

Deze healthy workation retreat is voor freelancers, ondernemers, mensen die zijprojecten aan elkaar rijgen, mensen die voor zichzelf willen beginnen of van een hobbyproject hun bij- of hoofdactiviteit willen maken. Tijdens deze retreat krijg je tools aangereikt om gezond te leven en je optimale creatie & workflow te (her)ontdekken en te ondersteunen.

We beperken deze retraite tot een maximum van 14 deelnemers, dus zorg ervoor dat je een plekje verovert.

INBEGRPEN

 • 6 (of 7 nachten) in onze prachtige retraite locatie
 • Alle heerlijke & voedzame maaltijden inbegrepen (uitgebreide brunch, diner, snacks)
 • Dagelijkse bewegingssessies
 • Workshop brainfood
 • Healthy habits workshop
 • Dagelijkse focusmomenten
 • Waterval excursie
 • Grotverkenning (Mira de Aire grot)
 • Natuurwandeling
 • Uitstapje naar het strand van Nazaré (beroemd om golfsurfen)

OPTIONEEL

Kajak, surfen, mountainbiken, paragliding

NIET INBEGREPEN

Vluchten (dichtstbijzijnde luchthaven is Lissabon, maar Porto is ook een optie)

Reis- en ziektekostenverzekering

LOCATIE & ACCOMMODATIE

Onze retreat locatie ligt in Minde, een prachtige natuurstad in het midden van Portugal. De villa heeft 7 kamers met airconditioning, een eigen badkamer en een extra kamer voor 4 personen, gratis Wi-Fi en een hoge standaard van comfort. Het is volledig herbouwd van een landelijk landhuis en veel originele kenmerken zijn bewaard gebleven om te herinneren aan andere tijden. We hebben onze eigen yogaruimte, een grote woonkamer en keuken, een lounge met terras, buitenzwembad en zelfs een privébos.

HOE ER TE KOMEN

Het dichtstbijzijnde internationale vliegveld is Lissabon. Met de auto is het vanaf Lissabon ongeveer 1 uur rijden. Een andere optie is om naar Porto te vliegen. De luchthaven van Porto ligt op ongeveer 2 uur rijden van onze locatie. Je kunt een auto huren voor de week of je kunt ons vragen om vervoer van en naar het vliegveld te regelen.

INVESTERING

150€ EARLY BIRD KORTING als je boekt voor 31 mei 2024!

 • Deel een Quad kamer met Badkamer ensuite - vroegboekprijs: 1640€ / normale prijs: 1790€
 • Deel een Twin of Tweepersoonskamer met Badkamer ensuite - vroegboekprijs: 1840€ / normale prijs: 1990€.
 • Eenpersoonskamer met eigen badkamer - vroegboekprijs: 2690€ / normale prijs: 2840€.

BETALINGS- EN TERUGBETALINGSBELEID

 • Je plek is geboekt zodra een betaling van 50% is ontvangen. De andere helft moet uiterlijk 2 weken voor aanvang van de retraite worden betaald.
 • Als je om wat voor reden dan ook moet annuleren, krijg je 70% van je aanbetaling terug als je minimaal 10 weken voor aanvang van de retraite annuleert. Als je tussen 10 en 5 weken voor de retraite annuleert, krijg je 40% van je aanbetaling terug. Als je slechts 2 weken of minder voor aanvang van de retraite annuleert, kan je aanbetaling niet worden terugbetaald.
 • Als we om wat voor reden dan ook moeten annuleren, krijg je natuurlijk het volledige bedrag terug!
 • Neem contact met ons op als je in 3 of meer termijnen wilt betalen of als je niet-btw plichtig bent.

Over Geertrui

11 jaar geleden nam Geeertrui's leven een enorme wending. Ze had net met succes haar doctoraat afgerond - dat zich richtte op mRNA-transfectie van stamcellen - en sindsdien mag Geertrui zichzelf Doctor in de Farmaceutische Wetenschappen noemen. Ondanks haar grote liefde voor wetenschap en onderzoek en de zeer lucratieve aanbiedingen, voelde er iets niet helemaal goed. Dus besloot ze op onderzoek uit te gaan. De verkende haar buitenwereld en haar innerlijke wereld en reisde ver én vaak. Ze verdiepte zich in alternatieve geneeskunde, bewegingsleer en alles wat met gezond leven te maken had. Ze ontmoette ongelooflijke mensen, ze probeerde en vergiste zich keer op keer en ze leerde. Ze leerde heel veel.

Geertruid kan nu met een gerust hart zeggen dat ze meer dan een ding of twee weet als het gaat om gezond leven en eerlijk relateren. En ze heeft het geluk gehad om haar kennis en praktijken te delen met honderden mensen die er vandaag de dag nog steeds profijt van hebben. Maar geloof haar niet zomaar op haar woord.

Over Winni

Winni is afgestudeerd als Bio-ingenieur (2007) en behaalde haar PhD in Biomedische Wetenschappen aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Met een idealistische mind, begon ze een carrière in de farmaceutische industrie. Al snel werd duidelijk dat dit niet de omgeving was waarin ze zich volledig kon ontplooien. Het gevoel mensen chronische medicatie te moeten laten slikken botste enorm met haar visie op gezondheid.

Twee kinderen, 2 burn-outs, 2 opleidingen later (medische basiskennis en orthomoleculaire voeding), maakte ze in 2019 de overstap naar de functionele diagnostiek waar symptoomgeneeskunde plaats maakte voor systeemgeneeskunde. Ze behaalde nog een master in klinische Psycho-Neuro-Immunologie en diploma's als loopbaanbegeleider en yogadocent.

Sinds 2022 coacht ze als health engineer andere "levensgenieters" in hun zoektocht naar optimale (darm)gezondheid en het (leven) van hun levensdoelen. Ze geeft ook workshops rond fermentatie (zuurdesem, groenten, kombucha) en begeleidt retreats om mensen naar hun gewenste versie van zichzelf te leiden.

Winni heeft een positieve aanstekelijke energie, drive en enthousiasme die je meenemen op een golf naar een energiekere (gezondere) versie van jezelf.

Tickets

 • Quad room - 1790€ pp.

  Verkoop eindigt op: 12 okt, 12:00

  Share a Quad room with Ensuite Bathroom (4 persons per room) 1790€ pp. Your spot is booked once a 50% payment has been received. The other half is to be paid latest 2 weeks before the start of the retreat.

  € 895,00
  Btw: +€ 187,95 BTW
 • Twin or Double room - 1990 pp.

  Verkoop eindigt op: 12 okt, 12:00

  Share a Twin or Double room with Ensuite Bathroom 1990 pp. Your spot is booked once a 50% payment has been received. The other half is to be paid latest 2 weeks before the start of the retreat.

  € 995,00
  Btw: +€ 208,95 BTW
 • Single room - 2840 pp.

  Verkoop eindigt op: 12 okt, 12:00

  Single room with Ensuite Bathroom 2840 pp. Your spot is booked once a 50% payment has been received. The other half is to be paid latest 2 weeks before the start of the retreat.

  € 1.420,00
  Btw: +€ 298,20 BTW

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page