top of page

 Individuele begeleiding

Bij mij ben je aan het goede adres als je snel resultaat wil, op een kwalitatieve manier en dat de rest van je leven meegaat! Beter dan een levensverzekering dus! Mijn klanten bereiken hun plan/doelen met minimum 1 online traject in combinatie met drie 1:1 sessies. Nadien ben ook jij dus in staat om jouw plan/doelen verder te kunnen zetten. Verdere opvolging blijft uiteraard mogelijk, dit hangt af van de doelen, noden en de ernst van het probleem.

STAP 1: kies een 5-weken traject

In functie van je voornaamste symptomen, start je met minstens 1 van onderstaande trajecten, zodat ik je nadien meer individueel kan coachen en opvolgen:

Check.png

Ben je vooral moe, heb je weinig fut en voel je je energieloos?

 

Check.png

Voelt je hoofd ijl en heb je weinig concentratie of focus gedurende de dag?

Check.png

Heb je voornamelijk lichte of zware spijsverteringsklachten zoals o.a. reflux, opkomend maagzuur, buikpijn, opgeblazen gevoel, diaree, constipatie, ...?

(Of heb je de diagnose van SIBO, candida, parasitaire infectie, auto-immuunziekte zoals colitis, crohn, reuma artritis, vitiligo, psoriasis of andere ontstekingsdiagnose.)

Check.png

Streef je naar een gezonder lichaamsgewicht, betere bloedsuikerspiegel en een algemeen verbeterde levenskwaliteit?

(Of heb je de diagnose van diabetes type II, burn-out of andere dysfunctionele energiestoornis)

Check.png

Voel je je vaak neerslachtig en/of weinig gemotiveerd om dingen voor jezelf te doen?

Check.png

Verlang je (opnieuw) naar een zalig rustig buikgevoel zonder klachten?

Check.png

Wil je aan de slag met een levenslange energiegevende leefstijl?

Dan kies je voor FOOD 4 ENERGY en heb je in 5 weken een reset van je energiepijl en spring je opnieuw dartelend het veld in!

Check.png

Ben je klaar voor een nieuwe start en levenslang zonder (zware) klachten buikgelukkig door het leven te gaan?

Dan kies je voor HEALTHY GUT - HAPPY MIND en heb je in 5 weken een reset van je spijsvertering en geniet je (opnieuw) ten volle van tafelen zonder kwalen. 

Ik raad het al mijn patiënten aan die openstaan om via leefstijl hun gezondheid aan te pakken. Ik heb er ook zelf heel veel aan gehad om zelf mijn gewoontes naar voeding, stress coping en zelfzorg opnieuw vast te nemen.

Dr. Marianne

Busschots

STAP 2 (indien gewenst):

Na de start van 1 van de online trajecten, plan je een intake in, waarvoor je een link ontvangt via mail.

Tijdens de intake evalueren we samen de huidige situatie en wordt ook de gewenste situatie geschetst. Afhankelijk en in functie van jouw noden, stellen we een stappenplan op maat op. Dit stappenplan is in de eerste plaats gefocust op voeding en aanpassingen naar levensstijl (slaap, beweging, voeding, stress, relaties en zingeving). Daarnaast kunnen bloedonderzoeken (in samenwerking met huisarts), functionele (stoelgang)onderzoeken en suppletie ook worden gesuggereerd in functie van de aanmelding.

 

In de 1:1 opvolgsessies (VIP traject) verfijnen we jouw therapieplan totdat jouw doelen bereikt zijn. In tussentijd ben ik ook bereikbaar voor jouw vragen en volg ik je van dichtbij op, zodat jij optimaal geniet van een persoonlijke begeleiding.

Hieronder heb je een overzicht van de formules waaruit je kan kiezen: 

DIY

Do it Yourself

177€

146.28€ excl. BTW

DIT

Do it Together

427€

352,89€ excl. BTW

DIVIP

Do it VIP

697€

576,03€ excl. BTW

Online traject

Mealprep

Intake

2 vragenlijsten

Persoonlijk plan

Follow up op afstand

2 opvolgconsulten

Aanpassingen behandelplan

10% korting op workshops

V

V

-

-

-

-

-

-

-

-

-

V

V

V

V

V

-

-

-

-

-

-

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

745139.png
745139.png
745139.png
745139.png
745139.png
745139.png
745139.png
745139.png
745139.png

Extra traject bij diagnose SIBO

745139.png

Te financieren met loopbaancheques

745139.png

Zeer tevreden over de begeleiding! De klachten die ik had zijn volledig opgelost door het aanpassen van mijn voeding onder begeleiding van Winni.
Ik zou het iedereen aanraden!

Valerie

Dierckx

Een super lieve, enthousiaste dame met ongelofelijk veel kennis. Ze bruist van energie dat ze gewoon doorgeeft en je zelf instant vrolijk van wordt! Heb al heel veel geleerd van Winni. X

Julie

Van den brande

Ik volgde een aantal maanden een traject bij Winni. Ik sukkelde al meerdere jaren met mijn maag en darmen. Winnie was erg begripvol en transparant in haar aanpak. Ze weet waarover ze praat, dat is duidelijk. Niet alleen heeft ze veel expertise, ze staat ook open voor jouw eigen input en gaat hiermee aan de slag. Het is niet zomaar een pasklaar antwoord, maar ze zoekt echt samen met jou naar wat voor jou werkt of juist niet werkt. Ze is erg lief, betrokken en begaan met haar klanten. Ze wilt je echt helpen, dit op verschillende vlakken. Ze kijkt niet enkel naar de voeding en medicatie, maar ze bekijkt het volledig beeld en neem ook het psychische deel erbij. Een empathisch en hartverwarmende vrouw die ik enkel maar kan aanraden!

Anouk

Wijkmans

Winsideout is absoluut top! Met haar uitermate goede kennis van zaken, gedrevenheid en passie wist Winni me verder te helpen bij mijn aanhoudende darmklachten. Ze was de eerste in 6 jaar die het probleem kan pinpointen (d.i. SIBO) en daarbij een gericht & effectief behandelplan kon opstellen. Ze bekijkt Body & Mind als één geheel (wat vaak vergeten wordt) en staat steeds paraat om je verder te helpen bij extra vragen. Ik ben alvast heel dankbaar dat ik Winsideout gevonden heb :).

Tess

Driessens

 • Is het toepasbaar binnen het gezin?
  Ja zeker! De wekelijkse toepassingen en inspiratie zijn laagdrempelig en voor het ganse gezin een meerwaarde.
 • Hoelang duurt het traject?
  Elke module is opgebouwd uit 2 videos met bijhorende documenten of inspiratie. Per module (of per week) dien je ongeveer 30-50 minuten te reserveren om verder aan de slag te kunnen.
 • Is er ook 1:1 begeleiding bij?
  Het online traject is ideaal om zelf mee aan de slag te gaan, deze informatie kan ik onmogelijk in 1 consultatie overbrengen en is dus veel meer waard dan één intake gesprek. Mocht je nadien nog graag persoonlijke opvolging willen, dan kan dat zeker via mijn 1:1 trajecten (Do it Together of Do It VIP). Je hebt dan in ieder geval al voorsprong!
 • Wat is de prijs van het traject?
  De investering voor het online traject bedraagt eenmalig 177 euro, incl. BTW. Het geeft je een jaar toegang tot het traject. Dit bedraagt minder dan een intake gesprek en je hebt in 5 weken een stappenplan dat voor meer energie zorgt. Idealieter volg je eerste het online traject vooraleer je met mij 1:1 opstart, zo kunnen we meteen in de diepte gaan, naar de ontbrekende puzzelstukjes voor jou specifiek.
 • Kan ik hier online wel iets uit halen?
  Ja zeker! Je kan onmiddellijk aan de slag met de tips die je ontvangt en kan het juist geleidelijk aan toepassen ipv alles in 1 keer. Gedurende het traject krijg je elke week een stukje van de puzzel, waardoor je moeiteloos jouw ideale leefstijl aanpast om meer energie te ervaren om de dingen te doen waar jij zin in hebt.
bottom of page