top of page

Online trajecten

Bij mij ben je aan het goede adres als je snel resultaat wil, op een kwalitatieve manier en dat de rest van je leven meegaat! Beter dan een levensverzekering dus!

In functie van je voornaamste symptomen, bied ik je 2 online trajecten aan. Welke van de 2 beantwoordt het best jouw situatie?

Check.png

Ben je vooral moe, heb je weinig fut en voel je je energieloos?

 

Check.png

Voelt je hoofd ijl en heb je weinig concentratie of focus gedurende de dag?

Check.png

Heb je voornamelijk lichte of zware spijsverteringsklachten zoals o.a. reflux, opkomend maagzuur, buikpijn, opgeblazen gevoel, diaree, constipatie, ...?

(Of heb je de diagnose van SIBO, candida, parasitaire infectie, auto-immuunziekte zoals colitis, crohn, reuma artritis, vitiligo, psoriasis of andere ontstekingsdiagnose.)

Check.png

Streef je naar een gezonder lichaamsgewicht, betere bloedsuikerspiegel en een algemeen verbeterde levenskwaliteit?

(Of heb je de diagnose van diabetes type II, burn-out of andere dysfunctionele energiestoornis)

Check.png

Voel je je vaak neerslachtig en/of weinig gemotiveerd om dingen voor jezelf te doen?

Check.png

Verlang je (opnieuw) naar een zalig rustig buikgevoel zonder klachten?

Check.png

Wil je aan de slag met een levenslange energiegevende leefstijl?

Dan kies je voor FOOD 4 ENERGY en heb je in 5 weken een reset van je energiepijl en spring je opnieuw dartelend het veld in!

Check.png

Ben je klaar voor een nieuwe start en levenslang zonder (zware) klachten buikgelukkig door het leven te gaan?

Dan kies je voor HEALTHY GUT - HAPPY MIND en heb je in 5 weken een reset van je spijsvertering en geniet je (opnieuw) ten volle van tafelen zonder kwalen. 

Ik raad het al mijn patiënten aan die openstaan om via leefstijl hun gezondheid aan te pakken. Ik heb er ook zelf heel veel aan gehad om zelf mijn gewoontes naar voeding, stress coping en zelfzorg opnieuw vast te nemen.

Dr. Marianne

Busschots

 • Is het toepasbaar binnen het gezin?
  Ja zeker! De wekelijkse toepassingen en inspiratie zijn laagdrempelig en voor het ganse gezin een meerwaarde.
 • Hoelang duurt het traject?
  Elke module is opgebouwd uit 2 videos met bijhorende documenten of inspiratie. Per module (of per week) dien je ongeveer 30-50 minuten te reserveren om verder aan de slag te kunnen.
 • Is er ook 1:1 begeleiding bij?
  Het online traject is ideaal om zelf mee aan de slag te gaan, deze informatie kan ik onmogelijk in 1 consultatie overbrengen en is dus veel meer waard dan één intake gesprek. Mocht je nadien nog graag persoonlijke opvolging willen, dan kan dat zeker via mijn 1:1 trajecten (Do it Together of Do It VIP). Je hebt dan in ieder geval al voorsprong!
 • Wat is de prijs van het traject?
  De investering voor het online traject bedraagt eenmalig 177 euro, incl. BTW. Het geeft je een jaar toegang tot het traject. Dit bedraagt minder dan een intake gesprek en je hebt in 5 weken een stappenplan dat voor meer energie zorgt. Idealieter volg je eerste het online traject vooraleer je met mij 1:1 opstart, zo kunnen we meteen in de diepte gaan, naar de ontbrekende puzzelstukjes voor jou specifiek.
 • Kan ik hier online wel iets uit halen?
  Ja zeker! Je kan onmiddellijk aan de slag met de tips die je ontvangt en kan het juist geleidelijk aan toepassen ipv alles in 1 keer. Gedurende het traject krijg je elke week een stukje van de puzzel, waardoor je moeiteloos jouw ideale leefstijl aanpast om meer energie te ervaren om de dingen te doen waar jij zin in hebt.
bottom of page