top of page

Wie ben ik?

Gebeten om te weten onderzocht ik als tiener alles wat ik vond onder mijn microscoop. Elke keer opnieuw gefascineerd over wat ik kon waarnemen. Ook in de keuken stak ik vaak mijn neus in de potten en stond ik open voor nieuwe gerechten die mijn mama klaarmaakte. Daarnaast was ik ook een sportieve meid die zich kon uitleven in de korfbalsport, paardrijden, tennis, snowboarden en later ook yoga en pilates.

 

Tijdens mijn bio-ingenieur studies bleef ik geboeid om te begrijpen hoe we als mens kunnen leven en wat hiervoor zo belangrijk is. In mijn twintiger jaren dacht ik nog dat we dit van buitenaf dienden op te lossen wanneer er iets niet snor zat. Echter na een doctoraat van 5 jaar en 6 jaar in de farma-industrie, kwam ik erachter dat we het verbeteren van onze gezondheid beter pro-actief (of probleemoplossend) zouden aanpakken in plaats van symptomatisch. De focus verleggen naar hoe we zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen van binnenuit en dus zelf bewust impact leren hebben op onze gezondheid.

 

Ik schoolde mezelf bij tot orthomoleculair voedingsdeskundige en geraakte opnieuw gefascineerd door de kleine stappen die we zelf kunnen zetten om onszelf gezonder/energieker/blijer te voelen.

 

Tijdens mijn farma-jaren heb ik geleerd wat kwaliteit echt betekent en hoe je een team van 20 individuen zowel individueel als en in groep kan coachen naar een autonoom, zelfsturend team waarbij een omgeving gecreëerd wordt, waarin ieder individu het beste van zichzelf kan geven.

 

In tussentijd werd ik ook mama van 2 blitse kids: een blitse dame die luistert naar de naam Lilou en de grote speelvogel & knuffelbeer, Sepp. Deze 2 oogappels spiegelden me reeds enkele mooie lessen, die me naar een betere versie van mezelf gebracht hebben. Sindsdien doe ik wat bijdraagt aan mijn missie in deze wereld, waardoor ik (veel) meer voldoening, energie en vertrouwen ervaar.

 

Iedereen kan zichzelf transformeren naar de meest gewenste versie van zichzelf 😊 en ik begeleid je er graag naartoe.

Voor meer informatie over mijn loopbaan en ervaringen kan je terecht op mijn LinkedIn pagina

bottom of page