top of page

vr 24 sep

|

Durbuy

Retreat up on the hill - VOLZET

Een heuvel in de Ardennen, me-time, gezond en lekker eten, rust, ontspanning, fijn gezelschap. Niets moet, alles kan! Relax all the way!

Registration is Closed
See other events
Retreat up on the hill  - VOLZET
Retreat up on the hill  - VOLZET

Tijd en locatie

24 sep 2021, 16:00 – 26 sep 2021, 16:00

Durbuy, Durbuy, Belgium

Over het evenement

Zin in een weekend ontspannen, herbronnen en voetjes onder tafel? Dan is onze retreat iets voor jou!

Wij, Winni en Nele, verwennen je met een gevarieerd aanbod van ontspanning, gaande van lichte yoga, wandelingen tot gemberkompressen en ademhalingsoefeningen. We bieden je bio- en seizoensgebonden maaltijden aan met aandacht voor wat je lichaam goed doet. Een prachtig huis gelegen op de top van een heuvel met 2 hectare eigen grond, geeft je een adembenemend uitzicht op de valleien van de Ourthe. Slaapkamers per 2 met eigen badkamer. Maximum 12 deelnemers.

Vrijdag verwelkomen we je vanaf 16u en zondag sluiten we af na het 16-uurtje. Deelnameprijs is 295 euro, alles inbegrepen.

Overtuigd? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar vranckxnele@gmail.com of info@winsideout.be. Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van het bedrag op het rekeningnummer BE16 9730 1126 5774 met vermelding 'Retreat'.

Winni en Nele hebben een gedeelde interesse in gezondheid en innerlijk welzijn. Winni is gebeten door bewegen en eten. Als orthomoleculair voedingsdeskundige brengt ze nieuwe voedingspatronen op je bord. Nele houdt ervan om aandacht te hebben voor de innerlijke mens. Als sofrologe in opleiding is ze thuis in ademhaling, ont-en inspanning van het lichaam.

Deel dit evenement

bottom of page