"Ik had het geluk om enkele heerlijke recepten te mogen voorproeven die Winni met zorg en passie had voorbereid. De combinaties zijn origineel en eenvoudig, wat me echt verraste. Ze gebruikt veel verse groenten en de gerechten zitten boordevol voedingsstoffen, wat ze niet alleen lekker maar ook voedzaam maakt. Je proeft echt dat ze weet wat ze doet; haar ervaring komt in elk gerecht naar voren. Ik kon er gewoon niet van afblijven! Perfect voor iedereen die houdt van smaakvolle, gezonde maaltijden. Een aanrader voor wie zowel zijn smaakpapillen als zijn lichaam wil verwennen!"
Carolien Wardenier
Bye Bye, Bokes
Ben je de eeuwige bokes met kaas en hesp beu?
Blaast je buik op na elke broodmaaltijd?
Keldert je energiepeil na de lunch?
In deze BETER DAN BROOD-doos kom je te weten waarom onze dagelijkse boterhammen niet zo broodnodig zijn als we wel denken. En waarom ze vaak zelfs de oorzaak zijn van klachten als een opgeblazen gevoel, slopende energierollercoasters en onstilbare hongerbuien.
Gelukkig is er een alternatief!
De 48 kaarten in de BETER DAN BROOD-doos bieden je een overvloed aan nieuwe, lekkere en voedzame ideeën om elke dag zonder veel moeite gevarieerde maaltijden te preppen. De seizoensrecepten bevatten onderling combineerbare suggesties voor smaakvolle broodvervangers, spreads, salades en soepen.
Door jezelf te voeden in plaats van te vullen, boost je je energie, focus en (darm)gezondheid op duurzame wijze.
Zo eet je jezelf gemakkelijk gezond, het hele jaar rond!
Deze doos is samengesteld door Winni De Haes, Bio-ingenieur in de gezondheid, doctor in de immunologie en bestrijder van energiedips en spijsverteringschaos. Door middel van persoonlijke en online trajecten heeft zij al honderden mensen geholpen de genezende kracht van het lichaam opnieuw te activeren.
OVER DE AUTEUR
Winni De Haes werd ooit een bruisbal van enthousiasme genoemd, en dat is een omschrijving die 100% bij haar past.
Ze inspireert graag mensen om via voeding hun levensstijl aan te passen en zo meer energie, goesting en een rustige buik te ervaren.
Haar studie bio-ingenieur in de cel- en genbiotechnologie vervolgde ze met een doctoraat in de biomedische wetenschappen dankzij een doorgedreven onderzoek naar het menselijk immuunsysteem.
Twee farma-jobs en evenveel kinderen later besefte ze evenwel dat de farma-industrie eerder ziekte in stand houdt dan mensen gezond te maken en dat het meer loont om onze gezondheid proactief aan te pakken in plaats van symptomatisch.
Met hernieuwd enthousiasme bekwaamde ze zich in orthomoleculaire geneeskunde, psycho-neuro-immunologie, loopbaancoaching en yoga. Recent legde ze zich ook nog eens toe op de Oosterse zienswijze op voeding en geneeskunde.
Haar missie: de focus verleggen naar hoe we zelf en van binnenuit impact kunnen hebben op onze gezondheid.