top of page

Bedrijven

Werkbaar werk

In tijden waarin werkgever en werknemer meer resultaat moeten halen met minder middelen, zijn een ongezonde levensstijl en stress de belangrijkste oorzaken van verminderde performantie, de afwezigheid en/of het uitblijven van de gewenste resultaten:

  • Waar komt stress precies vandaan?

  • Hoe kan een individu (met behulp van de werkgever) zijn/haar groei accelereren?

  • Hoe krijg ik alles georganiseerd zonder er zelf onderdoor te gaan?

  • Ben ik met de juiste zaken bezig?

  • Waar steek ik best mijn tijd, energie en geld in?

Het zijn die vragen die werkgever en werknemers ’s nachts wakker en bezig houden. Het is net met die problematiek waarmee ik (in samenwerking met BE CHARP) samen met werkgever en werknemers aan de slag ga.

De werkbaarheid wordt bepaald door 4 factoren. Op dit moment scoren we, in Vlaanderen, slecht op het gebied van werkstress gerelateerde klachten en matig op het gebied van motivatie en privé-werk balans.

Werkstress meten en veerkracht verhogen is de boodschap.

Onze aanpak is mensgericht en actie gedreven om verandering op lange termijn te verwezenlijken.

Vraag uw subsidie van 60% (met een maximum van € 10.000 voor zowel grote bedrijven als KMO’s) aan en laat de werkbaarheid binnen uw bedrijf screenen via de contact pagina.

 

Voorbeelden van thema’s kan je hier vinden bij “workshops/lezingen”. Werkbaar werk, gezondheid op het werk, werken in autonome teams en leidinggeven vanuit vertrouwen zijn eveneens combineerbaar.

 

Trajecten in zowel teamverband als individueel zijn mogelijk.

Hands%20Together_edited.jpg
bottom of page