top of page
Zoeken

🎍Asperges met vis en zeekraal🌱

  • Ben
  • 31 mei 2020
  • 1 minuten om te lezen

4 schelvisfilets gebakken in olie (stomen kan ook)

100 gr zeekraal, 3min gebakken in de pan


1kg witte asperges

500gr groene asperges

Optioneel: 200gr kriekaardappeltjes met schil

--> alles salen beetgaar koken in 15min, groene asperges laatsye 5min meekoken


Sausje:

Mayo met kefir en mosterd naar smaak


Garnering: peterselie en dille.


Zelfs de kids waren tevreden, voor hen wel enkele asperges met kookvocht gemixt zodat ze een soepje hadden.


Smakelijk!👌😋

ree

 
 
 

Opmerkingen


Winni De Haes

Lifestyle- & loopbaancoach
Orthomoleculair voedingsdeskundige 
PNI Therapeut
Yoga docent

  • Instagram
  • facebook
  • linkedin

©2025 by Winside Out. - Privacy

bottom of page