Search

Boekweitpasta met zalm & broccoli

4 personen:

  • 1 broccoli in roosjes en stomen

  • 1 bloemkool in roosjes en stomen

  • 400 gr boekweitpasta

  • 2 courgetten in spirelli

  • 200 gr gerookte of verse zalm

  • 50 gr parmezaanse kaas naar smaak

  • plantaardige room of melk

  • garnering: peterselie

Bereiding:

  1. mix 2/3 van de gestoomde bloemkool en broccoli met de kaas en plantaardige room (en eventueel wat kookvocht), leng aan tot de gewenste sausdikte, kruid met peper en zout en hou apart.

  2. Kook de pasta gaar, voeg op het einde ook even kort de courgetten spirelli toe

  3. Knip de zalm in stukjes (indien verse zalm, stoom even gaar)

  4. Neem pasta en spirelli, voeg de saus erover, voeg enkele broccoli en bloemkoolroosjes toe, leg de zalm erop en garneer met peterselie (en eventueel nog extra kaas).

Smakelijk! Ook kinderen zijn hier verzot op en hebben vlotjes hun groentjes binnen.


20 views

Winni De Haes

Orthomoleculair voedingsdeskundige

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 by Winside Out.