top of page
Zoeken

Crumble van peer en kastanjemeel

  • Ben
  • 22 sep 2019
  • 1 minuten om te lezen

6personen:

8 peren in stukjes

75 gr kastanjemeel

50 gr ghee

(max 40gr) kokosbloemsuiker (naar smaak)

40 gr pure chocolade (choc. druppels)


1. Doe de perenstukjes in een vuurvaste schaal.

2. Meng het meel met de kokosbloemsuiker en rasp de ghee eronder. Meng met de vingers.

3. voeg de chocolade druppels toe aan de peren.

4. Werk af met crumble mengsel

5. 30min 150°C


Smakelijk!

Lekker als 4-uurtje of ontbijtje.

 
 
 

Commenti


Winni De Haes

Lifestyle- & loopbaancoach
Orthomoleculair voedingsdeskundige 
PNI Therapeut
Yoga docent

  • Instagram
  • facebook
  • linkedin

©2025 by Winside Out. - Privacy

bottom of page